Perşembe, Kasım 7, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

2016’da İşinizi Büyütmek İçin Almanız Gereken Kararlar

parasut globaltechmagazineParaşüt Kurucu Ortağı Sean X. Yu, 2016’da İşlerini Büyütmek İsteyen Girişimciler İçin Önemli Bilgiler Veriyor.

2016 yaklaşırken hayatınızla ilgili önemli kararlar alıyorsunuz. Spora başlamak, sağlıklı beslenmek, yeni bir hobi edinmek bunlardan bir kaçı. Peki ya zamanınızın büyük kısmını alan işinizle ilgili kararlar?

İşte 2016 kapıdayken işinizi büyütmek için almanız gereken en önemli kararlar.

1. İşlerinizi önceliklendirin

Aynı anda birden çok işe kalkışıp, performansınızın düşmesine izin vermeyin. İşlerinizi önceliklendirip belirli bir sürede tek bir işe odaklanın.

2. Tahsilatlarınızı hızlandırın

İş yapmak, müşterilerle iyi ilişkiler kurmak güzel, ama sarkan tahsilatları daha verimli yönetin. Bunun için internette ufak bir arama ile “Alacaklarınızı Nasıl Daha Hızlı Tahsil Edebilirsiniz?” elektronik kitabına ulaşıp, bir an önce okuyabilirsiniz.

3. Harcamalarınızı kontrol altında tutun

Şirket harcamalarınızı kontrol altında tutun. Çalışanlar ve şirketinizin harcamalarını düzenli olarak takip edin, atlamayın.

4. Ödemeleri planlayıp, kötü sürprizlerin önüne geçin

Hemen bir online ön muhasebe programı edinip, ödemelerinizi düzenli olarak takip edin. Bu yıl kötü sürprizlere yer yok!

5. Daha iyi bir iş-yaşam dengesi kurun

Sağlıklı bir iş yaşam dengesi kurup, enerjinizi daha verimli olarak işe aktarın. İlk adım olarak, iş yaşam dengesini korumanın kurallarına göz gezdirebilirsiniz.

6. Operasyonunuzu büyütmeye odaklanın

Daha iyi bir finansal planlama ile operasyonunuzu büyütebilirsiniz. Böylece daha çok iş, daha çok istihdam yaratmış olursunuz.

7. Elektronik faturaya geçin, maliyetlerinizi düşürün

Bir an önce elektronik faturaya geçip, fatura kesme ve gönderme maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.

8. Bütçenizi arttırmadan daha fazla reklam verin

Yıllık bütçenizi arttırmadan gelir ve giderimi doğru planlayarak daha fazla kaynağı reklama aktarabilirsiniz. Böylece cebinizden fazla para çıkmadan işinizi büyütebilirsiniz.

9. Nakit akışınızı düzenleyin

Nakit akışınızı kayıt altına alarak, yıl boyunca kasanızda ve cebinizde ne kadar para olacağını öngörebilirsiniz.

10. Kararları uygulamak için yardım alın

Yeni yılda işinizle ilgili aldığınız tüm bu kararları uygulamak için size yardımcı olabilecek Parasut.com gibi online araçlardan yardım alabilirsiniz. Görevlerinizi online olarak takip edebilir gelişmeleri görebilirsiniz, finansallarınızı internet üzerinden izleyerek sağlıklı bir yapıya kavuşmalarını sağlayabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri